Grupa Joy

Band za vjenčanje i evente

Grupa JOY glazbeni je sastav sa preko dvadeset godina iskustva uveličavanja svih vrsta evenata (domjenci, svadbene svečanosti, klupski nastupi itd.) po čitavoj Hrvatskoj, ali i svijetu (Francuska, Njemačka, Italija, SAD, itd.)
Od 2008. godine naovamo, grupu Joy čine ukupno sedam članova, koji uz pet instrumentalista, te ženski i muški vokal, svaki event pretvore u nezaboravnu i najdražu uspomenu i iskustvo koje publika, ali i organizatori pamte godinama.
Raznovrstan glazbeni repertoar koji pokriva razdoblje preko 4 desetljeća, a koji uključuje strani pop i rock 60-ih, 70-ih, 80-ih, te cjelokupan opus hrvatske glazbene estrade od početka 70-ih godina pa sve do najnovijih aktualnih hitova, razlog je zašto na nastupima grupe Joy uživaju svi od 7-77 godina bez izuzetka.
Profesionalan pristup radu i organizaciji, kao i zavidan atraktivan nastup, te posjedovanje glazbeno scenske opreme za sve prilike, a koja uključuje kompletan sustav za ozvučenje do 3.000 ljudi kao i kompletna rasvjeta pozornice, čine upravo grupu Joy pravim odabirom za svaki Vaš event.