Video snimanje vjenčanja

Best moments / Highlights videi

Naš tim se trudi biti neprimjetan kako bi uhvatio spontane i iskrene trenutke na vašem vjenčanju. Kroz objektiv kamere, svaki osmijeh, svaka suza sreće, i svaki zagrljaj izgledaju još ljepše. Naši video materijali preplavljeni su toplinom, emocijama i ljubavlju koja se osjeća na svakom kadru. Pogledajte u nastavku neke od naših Best Moments i Highlights videa. Videi obično traju nekoliko minuta u trajanju jedne ili dvije pjesme koje mogu biti po vašoj želji ili po želji naših montažera, ovisno o vašem odabiru.

Love Story videi

Ljubavna Priča Kroz Objektiv: Dok se naši mladenci opuštaju i uživaju u trenucima tijekom photo sessiona, mi nježno snimamo njihovu ljubavnu priču. Naš stručni tim će uhvatiti svaki trenutak, svaki dodir, svaki osmijeh, dok se zaljubljeni par prepušta romansi i zajedništvu. Ovi Love Story videi donose te intimne trenutke naših mladenaca, stvarajući predivne uspomene koje će trajati zauvijek.

Prvi ples

Vaš prvi ples na vjenčanju je trenutak magije koji simbolizira početak vašeg zajedničkog putovanja. Uz našu uslugu snimanja vjenčanja, mi ćemo ga pretvoriti u nezaboravno iskustvo koje ćete čuvati zauvijek.

Vaš prvi ples na vjenčanju je poseban, i zaslužuje da bude zabilježen na poseban način. Dopustite nam da vašu ljubavnu priču pretvorimo u filmsku bajku koju ćete dijeliti s obitelji i prijateljima i ponosno je čuvati kao uspomenu na vaš veliki dan.

Božićni popust!


200 EUR popusta na ROYAL ili PRO foto & video paket za sva vjenčanja u 2024. godini ugovorena tijekom 12 mjeseca

This will close in 0 seconds